ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΜΑΔΙΚΑ / ΑΤΟΜΙΚΑ

Τα μαθήματα μας πραγματοποιούνται είτε σαν ομαδικά σε τμήματα είτε σαν ατομικά/ιδιαίτερα μαθήματα ανάλογα με τις ανάγκες καθώς και τους στόχους σας!

Η τοποθέτηση κάθε μαθητή στα αντίστοιχα τμήματα χορού γίνεται πάντα βάσει ηλικίας αλλά και γνωστικού χορευτικού επιπέδου/ικανοτήτων.

Κατηγορίες τμημάτων βάσει ηλικίας:
  • Τμήματα προσχολικής ηλικίας – κατηγορία 1 (από 2 έως 4 ετών)
  • Τμήματα προσχολικής ηλικίας – κατηγορία 2 (από 5 έως 6 ετών)
  • Τμήματα παιδικά- κατηγορία 1 (από 6 έως 8 ετών)
  • Τμήματα παιδικά- κατηγορία 2 (από 9 έως 11 ετών)
  • Τμήματα εφηβικά-κατηγορία 1 (από 12 έως 14 ετών)
  • Τμήματα εφηβικά- κατηγορία 2 (από 15 έως 17 ετών)
  • Τμήματα ενηλίκων (από 18 και άνω)
Κατηγορίες βάσει γνωστικού χορευτικού  επιπέδου:

Ο κάθε μαθητής τοποθετείται στο αντίστοιχο τμήμα χορού βάσει των γνώσεων και ικανοτήτων του, με στόχο τη σωστή εκπαίδευση όλων των μαθητών και την εύρυθμη λειτουργία των τάξεων και μαθημάτων. Ο διαχωρισμός αυτός γίνεται με στόχο την ποιοτική εκπαίδευση (ενδεικτικά αναφέρουμε ότι υπάρχουν τμήματα αρχαρίων -μέσων- προχωρημένων κλπ.).

Επιπλέον, στο κάθε είδος χορού ο μαθητής έχει τη δυνατότητα να καθορίσει το χορευτικό του στόχο!
Για το λόγο αυτό όλα μας τα τμήματα χωρίζονται σε :

  • Ερασιτεχνικά – Κοινωνικός Χορός
  • Αγωνιστικά Τμήματα
  • Επαγγελματικά Τμήματα
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ

Στα ερασιτεχνικά τμήματα ο μαθητής χορεύει με στόχο την εκμάθηση του χορού που έχει επιλέξει, αναπτύσσοντας σ αυτόν τις κατάλληλες χορευτικές γνώσεις διασκεδάζοντας και γυμνάζοντας το σώμα του.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Στα αγωνιστικά τμήματα ο μαθητής χορεύει με στόχο τους Αγώνες χορού. Το αγωνιστικό μπορεί να πραγματοποιείται είτε σε ομαδικό επίπεδο (dance group – γκρουπ), είτε σε ατομικό επίπεδο (solo),  είτε σε ζευγάρι (couple – καβαλιέρος/ντάμα). Οι μαθητές προπονούνται και προετοιμάζονται για Διαγωνισμούς Χορού εντός και εκτός Ελλάδος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

Στα επαγγελματικά τμήματα ο μαθητής χορεύει με στόχο την απόκτηση
διεθνώς αναγνωρισμένων διπλωμάτων και πτυχίων διδασκαλίας χορού για τη μετέπειτα επαγγελματία του σταδιοδρομία.

ΧΟΡΟΣ ΜΕΛΛΟΝΥΜΦΩΝ

Ο πρώτος χορός είναι ιδιαιτέρως σημαντικός για κάθε ζευγάρι. Στα μαθήματα αυτά βοηθούμε το ζευγάρι να επιλέξει το τραγούδι που επιθυμεί να χορέψει, αν δεν έχει ήδη κάποιο που να συμβολίζει μια αγαπημένη τους στιγμή, και προετοιμάζουμε μια χορογραφία – στο είδος χορού που επιθυμούν – στα μέτρα τους και ανάλογα με την χορευτική εμπειρία που μπορεί να έχουν ή όχι. Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχουν γνώσεις χορού για να χορέψει ένα ζευγάρι μια όμορφη χορογραφία γάμου και να απολαύσει τη στιγμή!
Προετοιμαστείτε κατάλληλα με τους πιο έμπειρους καθηγητές χορού σε αυτόν τον τομέα και ζήστε το χορευτικό ταξίδι της δημιουργίας της προσωπικής χορογραφίας του γάμου σας!

Τα μαθήματα ξεκινούν με την έναρξη της Σεζόν τον Σεπτέμβρη και καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς δημιουργούνται νέα τμήματα για μαθητές που επιθυμούν να γνωρίσουν το χορό!

Dance With Us

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
2017 Royal Dance Academy. All Rights Reserved.